Plaatselijk Belang Stiens sluit vergaderseizoen af  

 Plaatselijk Belang Stiens sluit vergaderseizoen af  

Bericht geplaatst op: 11 juli 2023

Op dinsdag 27 juni vond alweer de laatste bestuursvergadering van het seizoen 2022/2023 plaats. In deze laatste vergadering hebben we teruggeblikt en het afgelopen seizoen geëvalueerd.  Maar ook hebben we natuurlijk gesproken over de plannen van het komende jaar. 

Alle commissies van PB hebben het afgelopen seizoen hard gewerkt. De ene keer boeken we snelle voortuitgang en de andere keer duurt het wat langer voor er zichtbare resultaten zijn voor de Stiensers. 

Het grote succes van het Repaircafé kan niet onbesproken blijven. Een echte aanwinst voor Stiens! Vanaf september is het Repaircafe elke vrijdag open van 9.30u tot 12.00u. Voor alle soorten reparaties kunt u er terecht. Het is fantastisch dat de vrijwilligers zich zo geweldig inzetten!  

Ook de speeltuincommissie heeft hard gewerkt dit seizoen. De speeltuin aan de Ritske Boelemastrjitte is opgeleverd en we zijn blij te zien dat er veel gebruik van wordt gemaakt door de jongste bewoners! In het najaar worden de puntjes op de ‘i’ gezet: er wordt groen aangebracht en er komt een afscheiding om de speeltuin. De speeltuin in de Sierksmastrjitte in het Steenslân laat nog even op zich wachten. Het gras moet nog worden gezaaid en als er een goede grasmat ligt worden de speeltoestellen geplaatst. Zo het er nu naar uitziet is de speeltuin in het najaar klaar, maar dat is natuurlijk wel afhankelijk van de weersomstandigheden.  

Zoals u kunt lezen zet PB zich op heel veel fronten in voor alle Stiensers. We verwijzen ook graag nog naar onze bijdrage in de Stienser van 24 mei jl. waar nog veel meer onderwerpen, zoals verkeer en wonen, aan bod komen. Ook in het komende seizoen zullen we wat vaker van ons laten horen.  

Na de zomervakantie pakken we de draad weer op. Dat wil echter niet zeggen dat we in die tijd niet bereikbaar zijn, want u kunt ons altijd mailen via info@plaatselijkbelangstiens.nl . Bijvoorbeeld voor vragen of onderwerpen die u graag op de agenda van de najaarsvergadering wilt bespreken. En ook aanvragen voor het dorpsbudget kunnen natuurlijk gewoon worden ingediend. Plaatselijk Belang wenst iedereen een hele fijne zomer(vakantie) toe! Terug naar het overzicht
© 2018 - 2024 Plaatselijk Belang Stiens - Website door Mediattic