Duurzame markt 16 maart 2024

Duurzame markt 16 maart 2024

Bericht geplaatst op: 1 maart 2024

De repair editie!

Spullen. We hebben ze in overvloed. Maar wat ermee te doen als het stuk is? Of als je het niet meer gebruikt? Kom erachter op de duurzame markt: de repair editie! De Duurzame Markt is op 16 maart van 12.00 tot 16.00 uur in de hal van het gemeentehuis in Leeuwarden. Laat uw kleine (elektrische) apparaten repareren in één van de repaircafe’s, maak van kapot speelgoed nieuw speelgoed bij Stoereloer, maak van restmateriaal iets nieuws en doe inspiratie op tijdens de modeshow. Voor kinderen is er een speurtocht en voor de volwassenen een prijsvraag waarbij er mooie circulaire prijzen te winnen zijn. 

Het verhaal achter circulaire producten 

Op de markt staan lokale duurzame ondernemers die graag wat vertellen over wat zij doen. Denk aan Pottle, L.A.P. Atelier, Dille & Kamille, OPNIEUW!, Stadshout en Zeepfabriek Suver. U kunt de producten ook kopen of een workshop/lezing volgen van NHL Stenden, Firda, Omrin en Buurvrouw en Buurvrouw.   

Ook op de markt staan? Dat kan!

Zijn er binnen uw wijk of dorp ook circulaire initiatieven? Of heeft u een duurzaam product wat u op de markt wilt laten zien? Meld u dan aan. We hebben namelijk nog een paar gratis plaatsen op de markt. Aanmelden kan via duurzamemarkt@leeuwarden.nl.Terug naar het overzicht
© 2018 - 2024 Plaatselijk Belang Stiens - Website door Mediattic