Brief nieuwe Skalm aan de huurders

Brief nieuwe Skalm aan de huurders

Bericht geplaatst op: 24 oktober 2022

Aan alle huurders/gebruikers van De Skalm

Datum: 24 oktober 2022

Betreft: Verhuizing

Geachte contactpersoon,

Het is bijna zover! De Skalm gaat binnenkort verhuizen naar de Nije Skalm in het hart van Stiens. We willen u, als gebruiker van MFC De Skalm, graag informeren over de stand van zaken ten aanzien van deze verhuizing en wat er zoal nieuw / anders zal zijn, maar ook wat er niet verandert.

Komende weken wordt er hard gewerkt aan de laatste zaken (keukens, bar en sfeerverlichting), worden de meubels, gordijnen en planten geleverd zodat we kunnen inrichten.

Verhuisdatum: we hebben nu het plan om op 14 of 15 november te verhuizen. – Heeft u in de periode van 7 t/m 17 november een bijeenkomst in de Skalm gepland, dan nemen wij komende week contact met u op. We stemmen graag af hoe en waar uw activiteit het beste kan plaatsvinden.

Moet u ook nog werkzaamheden verrichten om na de verhuizing op de nieuwe locatie weer te actief te zijn? Stem dat dan nog even af met een van de bestuursleden.

Tarieven: in 2022 gelden de afspraken die er nu ook gelden op de huidige locatie.

– Binnen 2-3 weken informeren we u over de nieuwe afspraken.

– Ivm de stijging van de energieprijzen zijn ook wij genoodzaakt de tarieven iets te

verhogen.

Vanaf februari 2022 bestaat het bestuur uit:

Klaas Lingsma (voorzitter), Lútsen Renema (secretaris),

Emmie Snijders (coördinator vrijwilligers) en

Alita de Haan (penningmeester en marketing).

Heeft u vragen aan het bestuur dan kan dat via de website/contactformulier of een mail aan info@nijeskalm.nl.

Nieuw adres: Lijpstrjitte 1, 9051 BR Stiens, telefoon blijft: 058-3030920

We hebben een nieuwe website: www.nijeskalm.nl Daarop bieden wij alle gebruikers de mogelijkheid om op een pagina uw organisatie en/of uw activiteit(en) te presenteren. Ook is er een agenda waarin we alle activiteiten zoveel mogelijk meenemen. Geef uw informatie daarvoor zsm door aan info@nijeskalm.nl (Alita de Haan).

Gastvrouw: Wij zijn heel blij dat Tineke Buruma ook op de nieuwe locatie een belangrijk deel van de week als gastvrouw/beheerder in de Nije Skalm zal zijn.

Spullen in de opslag: heeft u spullen die momenteel ‘in de opslag’ zijn bij de huidige Skalm en meegaan naar de Nije Skalm, dan verzoeken wij u dat te melden en voor de verhuizing eea op te ruimen.

Tot slot: heeft u plannen of ideeën die wij met of voor u in de Nije Skalm kunnen oppakken? Laat dat dan ook horen. We willen heel graag, met de Stiensers, het bruisend hart van het dorp worden. Nije Skalm een plek waar voor alle leeftijden activiteiten zijn, waar mensen elkaar kunnen ontmoeten en er altijd een luisterend oor is voor hulpvragen.

Met hartelijke groet,

Nije Skalm,

Namens het bestuur:

Alita de Haan, bestuurslidTerug naar het overzicht
© 2018 - 2022 Plaatselijk Belang Stiens - Website door Mediattic