Asfalteringswerkzaamheden Stienzer Hegedyk

Asfalteringswerkzaamheden Stienzer Hegedyk

Bericht geplaatst op: 6 oktober 2020

Van maandag 9 november t/m donderdag 24 december vinden er werkzaamheden plaats aan de Stienzer Hegedyk. De asfaltverharding van de Stienzer Hegedyk wordt vernieuwd. Dit is het gedeelte tussen de Skrédyk en de tunnel onder de N398 (Noordwesttangent). Langs de asfaltverharding wordt aan beide kanten een verharding van grasbetonkeien aangebracht.

Gedurende de werkzaamheden is de weg gestremd voor doorgaand verkeer. Dit verkeer wordt omgeleid. Voor bestemmingsverkeer blijft de weg toegankelijk , behalve tijdens het frezen en asfalteren. Het frezen en asfalteren wordt in 2 fases uitgevoerd.

Fase 1 van maandag 9 november t/m vrijdag 13 november. Dit is het wegvak tussen de Skrédyk en de betonreed naar maatschap Hofstra.

Fase 2 van maandag 16 november t/m vrijdag 20 november. De percelen langs het werkvak zijn dan niet bereikbaar. Er kan dan geparkeerd worden aan de uiteinden van het werk.

De verharding van grasbetonkeien wordt in de periode tot 24 december aangebracht.

Als u vragen heeft over de uitvoering , kunt u contact opnemen de heer H. Stellingwerf namens de gemeente Leeuwarden, bereikbaar op het telefoonnummer 06-43365343 of 14058.Terug naar het overzicht
© 2018 - 2021 Plaatselijk Belang Stiens - Website door Mediattic